Ягодов чийзкейк изчезва за броени минути в офиса!

Уникален домашен превкусен ягодов сладкиш изчезна само за броени минути в офиса ни след като лакомо бе нападнат от всички наоколо. Поводът за присъствието на това незабравимо произведение на готварското майсторство на Верчето и Светлето бе празнуването на рождените им дни вчера. Както става ясно всички си похапнахме вкусно, а за по-сигурно рожденичките бяха приготвили и супер питка и придружаващи я достойни мезета. Но нея дори не можахме да снимаме – толкова бързо изчезна! Е, да си кажем, че времето бе обедно и някак от правене на сайтове и онлайн кампании много се огладнява … 🙂

Ето я Светла със сладкиша миг преди да бъде изяден:

А ето ги и рожденичките около пет нимути преди почерпката, поличаващи един от няколкото си подаръка. Гледат любопитно и с изненада. Надяваме се подаръците ни да са им харесали както на нас тяхната почерпка. Единият подарък малко се счупи, но ще се залепи. То е на здраве! И като казахме здраве – да са ни живи и здрави двете – Вера и Светла и честит празник!

Ако четете това и си мислите – тези хора само се веселят и не работят, знайте че грешите. Работим на пълни обороти. Но само който може да се забавлява добре може и да работи добре! Ако ви трябва сайт, планирате да инвестирате в интернет реклама, искате банер или имейл маркетинг – знаете, че сме на линия (обадете се сега на 951 51 87). А и рождените дни, цяла серия юнски – приключиха.

One Thought to “Ягодов чийзкейк изчезва за броени минути в офиса!”

  1. […] и тайната на този мистично вкусен десерт – Чийз кейк с ягоди […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.