Време е за електронни и хартиени коледни картички

Хо-хо-хо!

Ето ни вече в ноември – времето на активни коледни приготовления във всяка рекламна и уеб агенция. и при нас червени шапчици с бели помпони, захилени белобради старци, елхови клончета и еленчета прелитат още от октомври.

Хубаво е да имате картичка с вашето фирмено лого, във ваш стил, и сюжет, който кореспондира с това, което предлагате като услуги и продукти. Така картичката ви ще се отличава и няма да потъне сред десетките други, получени от вашите приятели, партньори, клиенти, контрагенти. А защо не да имате и разпратите и персонализирани картички до своите служители – това е допълнителен мил жест, който би струвал пренебрежимо малко, а би бил добре възприет. Знаете – ние сме налиния да поговорим, обмислим и направим вашите супер яки Коледни картички и поздрави – на хартия или виртуални!

И защото много от вас се интересуват, а и защото на нас ни е интересно да работим подобни неща – ето няколко примера от картички виртуални и реални, хартиени, които сме работили през годините за наши клиенти и за наш си.

Повече наши проекти за принт материали можете да видите на сайта ни в секцията – Проекти.

С радост ще направим и вашите картички! Очакваме да се свържете с нас – 951 51 87 или office(at)abcbg.com.
Весела подготовка за Весела Коледа!

One Thought to “Време е за електронни и хартиени коледни картички”

  1. […] да забравяме за коледната украса на сайта или блога, коледните картички, коледните игри, анкети и всякакви закачки. А Денис ни […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.