Албена е нашата топ дизайнерка и днес е специален ден за нея! Специален, защото днес се навършват 10 години, откакто работим заедно! Освен бонбоните, с които отбелязахме годишнината в офиса дойдоха и много спомени от забавни и хубави моменти по пътя ни заедно!

Албена бе на 22, когато започна е Ей Би Си Дизайн. Беше с мнооого дълга коса, тиха и изпълнителна. Такава си е и до днес, а същевременно е един от най-важните хора в екипа ни. Ето нейна снимка от започването й през септември 2000-та година. Тогава се занимаваше с всичко, а и екипът ни бе по-малък. Постепенно Албена се изгради като супер дизайнер. Нейна специалност са сложните HTML-и, CSS-и, банери и сайтове.

“За мен Албена е пример за работещо момиче, което се справя с най-сложните задачи, които възникват в нашата съвместна работа. Тя ме е научила на много неща в професията, много я обичам и се надявам още много време да сме заедно!”
Вера

“Албена е уникален човек! Освен че е талантлива, старателна и всеотдайна в работата си тя е и много добър човек! искрено съм й благодарна за всички години заедно!”
Жюстин

“Албена – съчетани хармония и симетрия! Най-отзивчивата и не казваща “Не”!”
Ками

“Албена е един от най-добрите и точни хора, които познавам и страхотен професионалист. Продължавам да се уча и вдъхновявам от нея!”
Гори

“Албена – тя наистина е незаменима и неотменна част от работата на фирмата!”
Тихомир

One Thought to “10 години в ABC Design!”

  1. Малко са хората, които винаги могат да намерят решение 🙂

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.