25 години ABC Design and Communication – благодарим, че празнувахме заедно

25 години ABC Design and Communication - благодарим, че празнувахме заедно

Еха, отпразнувахме цели 25 години! Цели 25 години упорит труд, проекти, готини партньорства, любими приятелства, множество поводи за гордост и усмивки. И всичко отпразнувахме с едно споделено празненство, където успяхме да се съберем с любимите ни клиенти и партньори, да благодарим за тези 25 години и да започнем следващите 25, заредени с усмивки и още повече ентусиазъм! Ако не сте успели да присъствате на милото ни парти, тук ще ви разкажем малко повече за него.

Мястото – Théatro

Изборът ни за домакин на партито не е случаен. С Théatro си партнираме и работим по съвместни проекти, а какъв по-хубав начин да отпразнуваме всички създадени партньорства чрез още едно приятелско такова? Обичаме атмосферата там – топла, задушевна и творческа – каквито обичаме да бъдат и взаимоотношенията с нашите клиенти. Цялостната атмосфера беше прекрасна и сме много благодарни на Théatro, че се постараха да направят празника ни толкова специален. Няма нищо по-ценно от тези моменти, прекарани заедно – ние ги ценим много и ще се връщаме с усмивка към този мил спомен.

Без музика не може

Не може да има рожден ден без музика! Ние не само като агенция, но и като хора, обичаме да въвличаме множество приятели и заедно да творим готини неща. Ето затова празникът ни бе идеален благодарение на музикалния съпровод на Wet Pebbles. Изключително сме им благодарни за чудесните изпълнения, както и за топлото отношение. Ако си търсите банда в стила на поп-суинг, то ви гарантираме, че те са вашите хора!

Една снимка струва хиляди думи

Знаете правилото – ако няма снимки, то не се е случило! Затова и нямаше как да пропуснем да поканим фотограф, който да увековечи този така специален за нас повод и да можем и след още 25 години да се върнем към прекрасните спомени от този хубав празник. Винаги насреща със своята творческа визия и умения бе Марина Банделюк. Тя ни подари един от най-хубавите подаръци под формата на снимки. Благодарим ѝ много! И ако си търсите фотограф за вашето мило събитие – обещаваме, че няма да ви разочарова!

Мини филмче за разкош

Когато става въпрос за специални поводи, понякога снимките не са достатъчни. Затова ние се доверяваме на нашите приятели от Kota.one, за да заснемат любими моменти и събития. Те имат богат опит и винаги ни подаряват за финал видео, което е като истински филм, макар и в мини вариант. Така можем да се връщаме към празника ни и да си припомняме хубавите преживявания и емоции.

Визията

Организирането на дадено събитие, особено мил празник като рожден ден, изисква и визия, която да обединява всички елементи в едно. Всички знаем, че визуалните елементи са изключително важни за доброто представяне и искахме да създадем нещо специално, което да бъде изцяло в наш стил.

Благодарим на всички, които ни уважиха и на всички, които ни пратиха мили пожелания! Още сме под силното въздействие на празника ни и споделяме с топлина и признателност в душите ни, че тези 25 години бяха страхотни! Изпълнени с ентусиазъм и готовност за нови смислени проекти и готини партньорства си пожелаваме още 25!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.