5 причини да отделите време за благотворителност

charityС приближаването на Коледа, подготовката за празника става все по – усилена. Коледни елхи и подаръци вече украсяват витрините на магазините, а хората внимателно избират подаръци за роднини и приятели. Покрай цялата тази суматоха много хора забравят да отделят време за благотворителност. От ABC Design & Communication решихме да посочим 5 причини, заради които не трябва да пропускате да сторите добро на другите:

1. Помагайки на други хора вие инвестирате в тях. Понякога човек се нуждае от шанс, за да продължи своето развитие. Вие може да сте този шанс за някого.
2. Благотворителността помага освен на другите и на вас. Включването на колегите ви в различни благотворителни дейности е по-добро от всеки тийм билдинг.
3. Благотворителността помага за изграждането на доверие. Би било грозно да говорим за откровена реклама, но ако помагате на другите, това буди доверие във вас и то несъмнено ще има ползотворен ефект и върху бизнеса ви.
4. Когато проявявате благотворителност вие помагате на цялото общество. Благотворителността развива цялото общество и подобрява средата, в която живеете и развивате бизнеса си.
5. Благотворителността помага да осъзнаваме по-добре приоритетите си. Всички ние работим, за да се чувстват хората по-добре. Благотворителността ни помага да преоткрием тази своя мисия и да се концентрираме не само върху себе си, но и върху другите хора.

В ABC Design & Communication вярваме, че доброто се връща. Всеки от нас може да направи Празника по-добър за някого. Ние се опитваме да доставим радост не само на Коледа и старателно работим това да се случва през цялата година. Чуждото щастие е нашата основна цел.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.