ABC Design и японската кухня

Споделихме какви интересни събития свързани с уеб предстоят тази седмица. Днес ще разкажем за едно кулинарно предизвикателство, което Жюстин, Денис и Боби приеха в събота. Става дума за среща с японската кухня, писане на японски и урок на тема естествено ферментирал соев сос.

Събитието, което представляваше кулинарно – творческо ателие, се проведе на 22-ри като част от дните на Азиатската кухня (20 септември- 3 октомври). То бе организирано от представителството на Кикоман за България и МЕТРО Академия. Интересът на всички присъстващи, както и нашия, бе привлечен от демонстрацията на живо за приготвяне на традиционни японски палачинки OKONOMIYAKI и мъфини с октоподи TAKOYAKI.

Докато част от гостите опитваха с интерес японската кухня, журналисти и блогъри бяха привлечени от калиграфския кът. В него бе показан изкуството на красивото писане. Беше демонстрирано изписването на думи, като “огън”, “пари”, което означаваше също и “петък”, “вода”, “дърво” и др.

В случай, че сте заинтригувани от събития – уеб, кулинарни, семинари, обучения и т.н. , следете нашия блог, а ние ще ви информираме своевременно какво може да очаквате 🙂

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.