ABC Design & Communication помогна конкурсът “БГ Сайт 2013” за поредна година да покаже най-доброто от българския уеб

bgsiteВчера се състоя награждаването на победителите в тазгодишното издание на конкурса “БГ Сайт 2013”. Много хора отнесоха статуетки за своя принос за развитието на уеб в България. Както се казва – “Честито на победителите!”. Изключително много се радваме на множеството новаторски идеи, които бяха подобаващо наградени.

Екипът на ABC Design & Communication имаме причина да се гордеем със своя принос за реализирането на тазгодишното издание на конкурса. ABC Design & Communication беше в основата на дизайна на логото на тазгодишното издание. Всички рекламни материали – банери, стикери, трансперанти са дело на екипа на ABC Design & Communication.

Нашият екип работи усърдно и в тясно сътрудничество с фондация “БГ Сайт”, за да може най-престижният конкурс за уеб в България за поредна година да се превърне в събитие от национално значение. Трябва да кажем, че въпреки многото усилия, ние съзнаваме, че с всяка следваща година, конкурсът се превръща във все по-грандиозно събитие. Радостта ни, че успяваме да помогнем в реализирането му е нашата морална награда, която ние ценим най-много!

Но нашите усилия биха били напразни, ако не бъдат оценени от публиката, която е свикнала да вижда най-доброто! За нас беше предизвикателство, да отговорим на високите очаквания и с радост можем да заявим, че се гордеем с постигнатото. Този проект нямаше да бъде възможен без всеотдайността на всички участници в него. Реализирането на такъв мащабен проект винаги е тест за способността на хората да работят в екип. Със задоволство можем да се похвалим, че екипът на ABC Design & Communication премина теста с отличен. Доказателство за това  беше публиката, която с усмивка аплодира снощната церемония.

Винаги сме се стремили да даваме най-доброто от себе си и този път не изневерихме на нашия стил. Ако имате проект, с който се гордеете ще се радваме да го превърнем в реалност, защото удовлетвореността на нашите клиенти е нашата най-голяма радост.

 

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.