Биобрандове и успешно дигитално присъствие

Чувствувате се несигурни в присъствието си в Интернет? И същевременно с това работите за бранд или имате собствена компания, която произвежда био продукти? Е, ние организираме семинар именно за Вас!

На 26-ти април нашата Работилница по онлайн маркетинг организира семинар на тема “Биобрандове и успешно дигитално присъствие“.
В рамките на семинарния ден лекторите ни Жюстин, Гори и Ками, ще разкажат какви са основните стъпки, които биобрандовете трябва да следват в своето дигитално присъствие.

Други ключови теми, които ще бъдат разгледани:
– как биобрандовете трябва да работят за своята онлайн репутация;
– как се привличат нови посетители към уеб сайта, фейсбук и другите социални мрежи, в които биобрандът присъства;
– как да инвестирате малко финансови средства, а резултатите да са печеливши за биобренда като предлагаща страна и потребителя като получаваща;
– как да общувате с потребителите в дигиталното пространство;
– необходимо ли е да имате блог; кои са блогърите и какво може да научите от тях като лидери на мнение; как се поддържа блог? Кой, кога и какво трябва да вписва в него.

Ако и Вие сте производител на биокозметика или биохрани и имате желание да развиете своята търговска дейност и същевременно с това да популяризирате своя биобранд, продукт или услуга в дигиталното пространство, заповядайте на нашия семинар! Може да се запишете още днес, като попълните формата за регистрация тук.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.