Digital HR заедно с Digital PR и Digital Marketing

През изминалата седмица нашите партньори от БАУРЧР проведоха своята XIII Годишна конференция по управление на хора. Темата за дигиталният HR бе застъпена в няколко лекции и специален workshop, воден от Жюстин Томс.

Класическата формула за противопоставяне на трите дейности – HR, PR и маркетинг

HR vs PR vs marketing

вече следва да бъде заменена с нова – трите дейности вървят ръка за ръка и не могат една без друга, без значение дали компанията е малка, средна, мултинационална. Основна част от дейността на днешните HR специалисти е в дигиталното пространство. Все повече въпроси и за набиране и за управление на персонал изискват засилени познания в областта на онлайн комуникациите.

Един от важните казуси на днешния ден е и съставянето на правилник за онлайн поведение за служителите. Вече във все повече компании се подписват задължително подобни правилници, при подписване на трудов договор. В допълнение важен фактор е все по-разтегливото понятие за “работно време”, в контекста на това, че все повече хора мобилно, дистанционно и по всяко време спедят служебната си електронна кореспонденция.

Ние от Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън разработихме и провеждаме серия вътрешни обучения и консултации по отношение на корпоративния имидж и онлайн пространството, дигиталната репутация и поведение в Интернет. Ако сте заинтересовани да проведем подобно обучение и за Вашите служители – ние сме насреща – 02 9515187!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.