Доверието в брандовете утре зависи от поведението на компаниите по време на COVID-19 кризата

Доверието в брандовете утре зависи от поведението на компаниите по време на COVID-19 кризата - 1

Най-вече в криза проличава доколко сме верни на заложените в основната на всеки бизнес Мисия, Визия и социална отговорност. И тук не говорим само за брандинг, не говорим за КСО, не говорим за бързи решения чрез дарения към различни медицински институции. Говорим за човешкото лице на бизнеса. Защото всеки бизнес се гради от хора и за хора.

Реакциите в кризисната ситуация – сложното идва от необходимостта да се реагира бързо в напълно нова обстановка, която се мени от ден на ден. В нито един кризисен план подобен сценарий не е съществувал, ясно е. Мобилизацията на бизнес, собственици, висш мениджмънт и комуникационни екипи е от изключително значение. И взимането на решения, които е сложно да се прецени доколко са верните днес и в дългосрочен план.

По данни на PR Week prweek.com доверието към брандовете утре изключително много зависи от правилната реакция към ситуацията на компаниите днес. Визуализацията в графиката прави по-лесно да се ориентираме в това.

Доверието в брандовете утре зависи от поведението на компаниите по време на COVID-19 кризата - 2

С желание да сме Ви от помощ и в тези не лесни за справяне времена – оставаме на линия за консултации и намиране на добри комуникационни решения за Вашия бизнес. Работим изцяло дистанционно онлайн и срещата ни със сигурност ще е безопасна, защото ще е виртуална 🙂

Може да ни се обадите още сега.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.