Google Engage в България

ЧРД на Google! Макар и малко на патерица. Точно на празника си гигантът проведе своето първо официално събитие в България, а именно Google Engage Day! Разбира се и ние се включихме, като нашите представители бяха Жюстин и Боби.

Основен акцент на събитието бе представянето на новата платформа Google Engagе за агенции. Платформата предоставя различни и интересни възможности и услуги за развитие за онлайн реклама. Това разбира се има и свои инструменти, а те са: достъп до безплатни обучения и материали; допълнителни информационни и образователни ресурси за успешното ръководене на бизнеса; кодове, които агенциите да дават и подаряват на своите клиенти.

Събитието започна рано с откриването, което направи Антон Пиралков “Мениджър Бизнес развитие за България”. Основни лектори бяха и Бранимир Йосифов “Маркетинг мениджър и Google Engage координатор за България”, който представи в подробности целите на новата платформа, както и други локални представители на Google и компании с успешни бизнес практики в управлението на клиентските акаунти в цяла Европа.

Освен,че събитието бе съпроводено с много стил и изисканост, не липсваха и интересните забавни кътчета. Джагите, на които можеше да се играе в почивките, както и играта с checkpoint-ове, предизвикаха интереса на всички присъстващи. В края на събитието, гостите събрали всички букви на думата “Google”, получиха и подаръци.

Браво на организаторите! Браво на Google България!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.