Изпратихме с усмивка стажантите ни от чужбина Ивона и Жером

Стажантите Жером и Ивона

Стажантите ни от Полша и Франция – Ивона и Жером бяха част от екипа на ABC Design and Communication в продължение на месец и половина. В края на учебния си стаж, те споделиха следното:

 

Жером: “Много ми допадна работата в ABC Design and Communication! Екипът беше много мил и симпатичен, помогнаха ми да завърша задачите си и да изкарам стажа с натрупани опит и знания в областта на уебсайтовете. Благодаря на всички!”

Жером учи компютърни науки във Франция, занимава се с домейни и разработване на уеб сайтове. Работата му тук  се оказа ползотворна и градивна!

 

Ивона:  “Това е краят на престоя ми в България, но то със сигурност няма да е последното! Този месец научих много полезни и интересни неща за дигиталния маркетинг, но съшо така подобрих английския си език. По време на стажа си се срещнах с прекрасните хора от екипа, които ми разкриха света на рекламата и заедно градихме знания и опит. Това ще ми помогне да навлезна по-бързо в динамичната среда на маркетинга и рекламата. Благодарна съм за времето, което ми отделиха и за възможността да опитам от вкусната българска кухня! До нови срещи!”

Ние също им благодарим за споделеното време и им пожелаваме успех в бъдещото им професионално развитие!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.