Как работим? – Долен Дунав – литературен свят на два бряга

Как работим? - Долен Дунав – литературен свят на два бряга

От години насам се ангажираме и работим с радост и старание по проекти, които носят истинска стойност за обществото и са силно значими за неговия просперитет и развитие. Затова и с голям ентусиазъм активно работим по проекта Долен Дунав – литературен свят на два бряга. В началото на нашите взаимоотношения ние създадохме сайта по проекта, а след активната ни и приятна работа заедно, ни се довериха по повод създаването и поддържането на социалните им мрежи и комуникационни канали – Facebook, Instagram и Twitter. За да отбележат подобаващо края на своя проект “Писмените съкровища на Долен Дунав”, провеждат Литературен фестивал, който е изключително интересно и полезно събитие. Нека Ви разкажем малко повече за интересната ни работа заедно.

Как работим? - Долен Дунав – литературен свят на два бряга 1

Проектът бе предизвикателен от гледна точка на това, че работихме с голям международен екип, за което се изисква активна и отворена комуникация, взимане на бързи и адекватни спрямо ситуацията решения, които максимално да удовлетворяват всички страни. Въпреки срещнатите предизвикателства, сайтът функционира успешно, като всички сме горди със завършения му вид. Екипът ни работи усилено по създаването и поддържането му, като сме изключително благодарни за възможността.

Ангажирахме се и със създаването и поддръжката на комуникационните канали на проекта, тъй като присъствието в социалните мрежи е ключово за разпространяването идеята на проекта и достигането до повече хора. Създаването на съдържание за медиите е интересно начинание, което изисква креативност и отдаденост, и ни мотивира да работим с желание и старание.

Как работим? - Долен Дунав – литературен свят на два бряга 2

За финал на проекта “Писмени съкровища” Долен Дунав организира Литературен фестивал, като събитието се провежда в няколко дни, изпълнени с много игри, интересни хора и изненади. Фестивалът се провежда в Русе и в Крайова – двете страни на чудестното сътрудничество по проекта. На 7-ми септември предстои началото на фестивала в Русе.

Как работим? - Долен Дунав – литературен свят на два бряга 3

Как създадохме сайта?

Ако искате да разгледате – посетете сайта и последвайте в социалните мрежи – Facebook, Instagram и Twitter.

Екипът на ABC Design е винаги насреща при нужда от съдейстниес Вашето онлайн присъствие. Пишете ни още сега за онлайн среща, на която да обсъдим възможностните на sales@abcbg.com или вижте още опции за контакт с нас.

Вижте още:

Как работим – реализация на back-end система за гласуване при конкурси

Как работим? Сайтът на Цирк Ориент

Как работим – софтуерни подобрения и модули за сайт за услуги PixiPhotobooks.com

Четирите най-важни елементи на сигурността на уебсайта

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.