Как работим? Сайтът на Тиймбилдинг с кауза

Как работим? Сайтът на Тиймбилдинг с кауза

Сред любимите ни проекти, както не веднъж сме казвали, са тези с кауза. Затова и когато от екипа на Тиймбилдинг с кауза ни потърсиха, за да се включим с някои преработки на сайта им – откликнахме с радост.

Основните предизвикателства

Както при много бизнеси – и при малкия бизнес динамиката в работата е голяма, което налага гъвкави подходи и концентрация на повече задачи по сайта в кратки периоди от време и дълги месеци без нужда от включване. Това се случва все по-вече и с много бизнеси от различни индустрии. Затова и намираме баланс и удобни формули за работа – и за клиента и за нас.

Не лесна задача е също да се работи при наследяване на конкретни компоненти от комуникационния микс и извеждането им на ново, адекватно за деня ниво.

Етапи на работа

1. Изясняването на заданието обикновено е първа важна крачка – какво е нужно и по-важното – защо клиентът го иска. След обсъждане и в следствие на доверието, което клиентите ни имат към нас и дългогодишната ни експертиза понякога пренареждаме приоритети или преструктурираме задания, за да се постигне по-голям ефект.

2. Дизайн и детайли са следващият елемент, който се включва в работата ни по поддръжка и създаване на нови функционалности към един сайт или уеб проект.

3. Програмиране и намиране на най-доброто техническо решение следват – важен и сериозен етап.

4. Тестове и пуск са обикновено финала на работа по подобни задачи.

Как работим? Сайтът на Тиймбилдинг с кауза 1
Дългосрочно партньорство

Обичаме да работим дългосрочно по уеб проекти, което осигурява за нашите клиенти комфорт и сигурност, а на нас помага с познаване на историята на проекта, последователност и надграждане на възможностите и допълване с по-широк спектър предложения за конкретния бизнес. Това е важно, защото сайтът не е самоцел. Сайтът е инструмент за бизнес и маркетингово решение и е нужно да следва бизнес логика и да решава конкретни задачи.

Поговорихме с Антония от Тиймбилдинг с кауза и можете да прочетете интервюто с нея тук.

Посетете сайта на Тиймбилдинг с кауза и разгледайте много любопитните им предложения за тиймбилдинг офлайн, сред природа, с вкусна храна, вина и усмивки, но и продиктуваните от новите условия предложения за онлайн решения при локдаун или по-дълга работа от дома.

Как работим? Сайтът на Тиймбилдинг с кауза 2

Ако и вашият бизнес има нужда от освежаване на сайта, постоянни допълнения, които не е много ясно за Вас как да се реализират – екипът ни с радост е на линия да помогне!

Пишете ни още сега за онлайн среща, на която да обсъдим възможностите на sales @ abcbg.com или вижте още опции за контакт с нас.

Прочетете още:

Как работим за онлайн системи за гласуване и конкурси

Софтуерни подобрения и модули за сайта на PixiPhotobooks

Как обновихме сайта и социалните канали на Горичка

Как помогнахме на Мебелъ Вълчев онлайн

Ако Вашият бизнес се нуждае от комуникационна стратегия, сайт, нови модули онлайн, социални мрежи и други – екипът на ABC Design & Communication e готов да помогне с дейности в пълния спектър на digital – от създаване на сайт до социални мрежи. Свържете се с нас!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.