Как работим? Създаване на малък фирмен сайт за biopak.bg

Как работим? Създаване на малък фирмен сайт за biopak.bg

Работата по сайтове и проекти, свързани с устойчивото използване на ресурси и следване на линия за запазване на природата са от много любимите за нашия екип. Затова и винаги, когато имаме подобно запитване сме с голяма усмивка и готовност за работа.

През изминалата година получихме запитване за работа по малък фирмен сайт на фирма за компостируеми опаковки biopak.bg и с оглед бюджет, ресурс и възможности за развитие в бъдеще се спряхме на WordPress като най-подходяща платформа за сайта.

Как работим? Създаване на малък фирмен сайт за biopak.bg 1
Как работим? Създаване на малък фирмен сайт за biopak.bg 2
Как работим? Създаване на малък фирмен сайт за biopak.bg 3

WordPress като възможно решение

Специфичното при работа с WordPress е изборът на тема, защото по-екзотични теми обикновено изискват доста къстамизация или не включват всички функционалности, които са нужни за конкретен проект. В допълнение, разбира се, погледнато на ниво поддържане също имат свои специфики.

Избираме тази платформа, когато не са необходими много и сложни функционалности, когато клиентът вече има опит с поддръжка на съдържанието в WP и когато се търси по-кратък срок за създаване и оптимизиран бюджет.

Да работим заедно!

За нас е удоволствие, че продължаваме работа по този сайт! Ако и Вие сте на вълна създаване на сайт за Вашата фирма – фирмени сайтове създаваме от 24 години и с радост ще приложим знанията и опита си, за да намерим най-доброто решение и за Вас! Обадете ни се още сега!

А ако искате по-устойчиво ежедневие – погледнете сайта на https://biopak.bg/

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.