Как се прави онлайн бизнес

Провелият се вчера семинар на тема “Как се прави онлайн бизнес” показа още веднъж, че онлайн търговията заема основно място в живота на компаниите и потребителите. Темите, които лекторите изнесоха, бяха много актуални и се радваха на интерес от страна на присъстващите. Ето и основните акценти, които ни направиха впечатление:

  • Броят на пазаруващите в Интернет българи расте с бързи темпове. Според последното проучване на Gallup 29 % от българите пазаруват от родните сайтове, а 38 % предпочитат електронната търговия.
  • Защо е важно да познаваме законовите норми и с какви правила трябва да се съобразяваме, когато решим да изградим онлайн бизнес
  • Познаваме ли добре правата ни като търговци и тези на потребителите, пазаруващи онлайн? Информирани ли сме и информираме ли достатъчно?
  • Как social вече се приема за част от SEO оптимизацията и прилагаме ли го?
  • Не забравяйте да давате повече, отколкото дават вашите конкуренти! Това ще ви спечли много повече клиенти, отколкото дори предполагате.
  • Кой дизайн е подходящ за вашия уеб сайт, каква платформа е най-подходяща и знаете ли как да маркетирате сайта си?

Знаем, че всеки, желаещ да има свой онлайн бизнес си задава не само тези, но и много други важни въпроси. Знаем също, че ние можем да ви дадем отговори на всички тях и с удоволствие бихме работили с вас за успешното изграждане на вашия онлайн бизнес. Затова не се колебайте и ни потърсете!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.