Казваме “здравей” на Станимира – новата ни стажантка за лято 2023

Казваме "здравей" на Станимира - новата ни стажантка за лято 2023

Това лято имаме удоволствието да посрещнем още една стажантка в екипа ни! Представяме ви Стани – новата ни стажантка, която ще бъде с нас цели 3 месеца. Занимава се с програмиране и няма търпение да приложи наученото на практика, както и да разшири познанията си в сферата. Ето какво ни споделя тя.

“Казвам се Станимира и съм на 24 години. Програмиране започнах да уча по време на бакалавърската си степен във ФМИ на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ в специалност Бизнес информационни технологии. Голяма част от времето си отделям за разработка на дипломна работа, тъй като ми предстои да се дипломирам в магистърската програма по Софтуерни технологии във факултета по математика и информатика на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Така задължителната практика по специалността, която е включена в учебния план, ме отведе до идеята да кандидатствам за стаж в „ABC Design and Communication“. За компанията разбрах на един от прекрасните семинари, на който присъствах преди няколко години. Избрах „ABC Design and Communication“ за място, където да проведа дипломния си стаж, защото компанията има утвърдени стандарти и принципи в обучението на стажанти, което предполага високо ниво на подготовка.

Вярвам, че ми предстои едно прекрасно лято, изпълнено с разнообразни и предизвикателни задачи и проекти с които да надградя знанията и уменията придобити по време на обучението ми в университета. По време на стажа очаквам да придобия навици за работа в реална работна среда и да поставя един много добър старт на професионалното ми развитие. “

Пожелаваме на Стани успешен и ползотворен стаж при нас!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.