Конкурсът “Сайт на годината” 2021 г.

Конкурсът “Сайт на годината” 2021 г.

За поредна година се провежда конкурсът “Сайт на годината”, като регистрацията вече приключи, гласуването тече и всички очакваме с нетърпение резултатите. Гласуването продължава до 1-ви ноември, така че ако все още не сте дали своя глас, то Ви окуражаваме да го направите! Конкурсът включва 11 категории, като 10 от тях се отнасят за сайтове с различна дейност, а последната категория обхваща мобилните приложения. Един сайт може да участва единствено в една категория.

Екипът и конкурсът Сайт на годината са насочени към това да подкрепят и оценяват създателите и собствениците на уеб съдържание и сайтове. Не трябва да се доверяваме на разбирането, че в България няма качествена продукция на уеб – напротив. Има много български създатели, които работят отдадено и силно професионално, затова е важно да им се осигури сцена за изява, където да могат да покажат своите разработки, да се свържат с други професионалисти от сферата, да обменят опит и идеи с тях, а и най-важното – тяхната работа да бъде призната и оценена.

Всички уеб разработки ще бъдат разгледани и оценени от национално жури от експерти по програмиране, уеб дизайн или дигитален маркетинг. Победителите ще получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота. Журито ще даде и специална награда за принос в развитието на българската уеб среда.

Запознайте се отблизо с членовете на журито, с тазгодишните участници и миналогодишните победители! И не забравяйте да гласувате!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.