Кристиян Деянов е новият ни стажант в “Маркетинг и реклама”

kris12От три дни в екипа на ABC Design е Кристиян Деянов. Той започна работа с много хъс и желание и вече успя да завърши първата си задача – доста обемна, свързана с комуникация с нови клиенти. Пожелаваме му успешен стаж!

Какви са очакванията ти за стажа в ABC Design?
Очакванията ми се въртят главно около идеята да започна да навлизам бавно, но славно с нещата от бъдещата ми професия и как се реализират в истинския живот.

 Кои са любимите ти онлайн места?
Най-любимите за мен онлайн места са от рода на: Facebook, Instagram, Interpals & Tumblr. В свободното си време обичам да ги посещавам и един вид да релаксирам чрез тях. На почит са и огромната доза (главно футболни) спортни сайтове, тъй, като футболът е една от най-огромните страсти още от детските ми години.

 С какво те привлича Интернет?
Интернет е огромна галактика! За всекиго има по нещо, независимо дали си инженер, предприемач, брокер, хотелиер, журналист и т.н. В днешно време онлайн виртуалното пространство е на всякъде около нас. Харесва ми, че постоянно откривам нови запознанства с хора от цял свят. Мога да се похваля, че до този етап, и макар на крехките си осемнадесет години, аз съм имал честта да се запозная с невероятни и изключителни хора – сърби, хървати, черногорци, албанци, македонци, босненци, гърци, румънци, италианци, афганистанци, пакистанци, индийци, поляци, чехи, словаци, руснаци, немци, египтяни, мароканци. Това за мен е един огромен плюс, защото научавам по нещо ново за всяка страна, за религията, културата, обичаите, историята и по някоя друга думичка от съответния език. 🙂

 Какво обичаш да правиш в свободното си време?
Обичам да спортувам, тренирал съм футбол 7 години, сега го практикувам непрофесионално, само и единствено за забавление. Също така, обичам туризма, обожавам природата и всичко, което е целунато от бога и оставено за идните поколения. Музиката също ми е присърце, не мога да живея без музика, предполагам това се отнася и не само за мен 🙂

Ще учиш “Реклама”. Защо се насочи към тази специалност?
Аз съм творческа натура, обичам да създавам неща. Постоянно бликам от идеи. Чувствам, че точно там е силата ми. Едни я усещат в това, че са родени да бъдат графични дизайнери, други — спортни журналисти, трети — лекари, аз искам да се занимавам с реклама.

 Какво си пожелаваш в личен и професионален план?
Най-вече здраве, има ли здраве, всичко останало може да се постигне и нареди. Естествено, трябва да се помъчиш малко или много, но все пак честният труд не се постига лесно!

Екипът на ABC Design ви очаква, ако искате да работим по вашата реклама, да направим редизайн на вашия блог, сайт или интернет магазин, да проверим ефективността на вашия сайт. Обадете ни се: office@abcbg.com или на тел. (02) 4 390 104.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.