On-line маркетинг във Варна

В сряда (04 юни) проведохме първия он-лайн семинар във Варна. Две са основните заключения – положително и отрицателно. От една страна бизнесът в морската столица все още не осъзнава он-лайн маркетинга като инструмент, чрез който може да спечели повече клиенти, доверие, престиж и разбира се пари. Добрата новина, е че хората отделили един ден за семинара знаеха за какво става дума и бяха чудесна аудитория.

Най-малкото бяха оценили възможностите за networking и задаваха доста логичн въпроси. Със сигурност скоро ще поканим варненския бизнес на нова среща, като темите ще бъдат за малко по-напреднали фирми. Дано тогава се появят и големите отсъстващи от първото събиране – стоителството и туризма, които са най-развитите сектори в района.

One Thought to “On-line маркетинг във Варна”

  1. Ангел

    Иска ми се да посетя подобен семинар и в Пловдив, но имайки предвид близостта до София повечето организатори досега винаги сте прескачали нашия град, предполагам с нагласата, че за заинтересованите тук не е трудно да се придвижат до столицата. Въпреки това смятам, че ще има подобаващ интерес и си заслужава да се замислите над възможността да организирате подобно събитие в Пловдив.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.