Посрещаме Деси с “добре дошла” в екипа ни

Посрещаме Деси с "добре дошла" в екипа ни

В днешния блог Ви запознаваме с новата стажантка в екипа на ABC Design – Деси. Ето какво сподели тя с нас.

Разкажи за себе си.

Казвам се Десислава Събева и съм на 17 години. Израснала съм в Канада, но в момента живея в София. Занимавам се с изучаване на английски, френски и испански език. Имам опит в сферата на лидерските умения, критичното мислене и преподавателска дейност.

Какви очаквания имаш за стажа си в ABC Design & Communication?

Очаквам да науча много нови умения свързани с онлайн маркетинга и като цяло как се работи със сайт. Имам началните знания, но предполагам, че е съвсем различно, когато ги приложа на практика. Като човек роден около 2000 година, имам голям опит със социалните мрежи и как се работи ефикасно с тях.

Какво те доведе в ABC Design & Communication?

Креативна, любознателна и ентусиазирана личност съм, която иска да опитва нови емоции и преживявания. Смятам, че като стажант и човек, който все още е в училище и иска да експериментира с най различни умения, възможността да участвам в ABC Design and Communication е незаменима. Шансът да се докосна до екипа и начина на работа е безценен за мен.

С голямо желание и хъс да научи нови неща и да даде своя принос. 🙂 А ние и пожелаваме късмет й реализиране на поставените цели!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.