Стажантско лято! Представяме Ви новата стажантка Стефи

Стажантско лято! Представяме Ви Стефи

Лятото ни в ABC Design and Communication тази година и интересно, динамично и изпълнено с множество усмихнати нови стажанти! Представяме Ви още един стажант – Стефи. Стефи вече е с нас от 1-ви август и ние също сме нетърпеливи за това, което ни предстои заедно до края на месеца 🙂

Ето и какво ни сподели Стефи:

Казвам се Стефани и съм на 27 години. Тази академична година ще бъде третата ми в СУ “Св. Климент Охридски”, където уча връзки с обществеността и се надявам времето, което ще прекарам в ABC Design and Communication, да ми помогне да разбера как функционира реалният бизнес в сферата и как теорията среща практиката. 

Още когато започнах да търся къде бих могла да проведа летния си стаж, ми попадна сайта на ABC Design and Communication. На заглавната страница видях спектъра от услуги, които се предлагат и знаех, че това е мястото за мен, именно защото имам интерес да задълбоча знанията си по дигитален маркетинг, да видя нагледно как се правят онлайн кампании и стратегии, и да приложа наученото по време на лекциите в действие.

Дълго време избирах в какво образование искам да инвестирам времето си и разглеждайки учебните планове и квалификационните характеристики на специалностите, които усещам близки до себе си, разбрах, че се виждам именно в динамиката на връзките с обществеността. Тази специалност дава много добри фундаментални знания, а и не само – програмата позволява да разбереш в какво би задълбал, какво би специализирал. Това, което ми харесва най-много в тази специалност е, че позволява да се докоснеш до всеки елемент от макросистемата на комуникациите: PR, реклама, маркетинг, а дори и социалнопсихологически дисциплини като народопсихология, междукултурна комуникация и други.

От друга страна, преимуществото на летните учебни практики е, че помагат на студентите да се насочат в конкретно направление, в което биха се развивали – дават ти  възможност да приложиш знанията, които си натрупал, и да видиш кое най-много ти харесва и кое ти се отдава. В следващите години се надявам да се развивам както академично, така и чисто професионално в сферата на комуникациите.

Пожелаваме на Стефи усмихнат и успешен стаж!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.