Започна регистрацията за конкурса “Сайт на годината” 2022 г.

Започна регистрацията за конкурса “Сайт на годината” 2022 г.

Радваме се да споделяме добри новини! Една от тях е, че конкурсът “Сайт на годината” ще се проведе и през 2022 – регистрацията вече тече! Записването ще продължи до 28-ми септември и всеки, който желае, има възможността дотогава да се включи. Все още можете да се възползвате от ранната регистрация и да запишете сайта си за участие на по-ниска цена. 

Конкурсът включва общо 15 категории, като в категории Мобилно приложение, Личен блог, Онлайн игра и Подкаст можете да участвате безплатно. 

Всички уеб разработки ще бъдат разгледани и оценени от национално жури от експерти по програмиране, уеб дизайн или дигитален маркетинг. Победителите ще получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота. Журито ще даде и специална награда за принос в развитието на българската уеб среда. За втора година подред ще има и младежко жури! Млади специалисти ще споделят своето мнение и опит и ще участват в оценяването и решителните думи в надпреварата! 

Започна регистрацията за конкурса “Сайт на годината” 2022 г. 1

Запознайте се отблизо с членовете на журито, членовете на младежкото жури и си припомнете и миналогодишните победители. Тук можете да намерите условията за участие, както и етапите на конкурса. Не забравяйте, че дори да не участвате в конкурса, то можете да подкрепите своите любимци в гласуването на публиката. Регистрацията тече, а най-интересното предстои!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.