Запознайте се с Криси – новата ни стажантка за лято 2021

Запознайте се с Криси - новата ни стажантка за лято 2021

Представяме Ви новата ни стажантка Криси, тя ще бъде с нас цели 3 месеца. Следва маркетинг и притежава нестихващо желание за учене и придобиване на опит, което я мотивира да бъде част от екипа ни. Ето какво ни споделя тя.

Казвам се Кристина и съм на 21 години. Възпитаничка съм на Нов български университет, като тъкмо завърших втората година от следването си в програма “Маркетинг”. Уча и втора, майнър програма, а именно “Приложен немски за преподавател”. Това лято ще съм новия стажант на ABC Design & Communication.

Иска ми се да мога да споделя, че изборът ми за маркетинг като сфера на професионално развитие бе в следствие на дълго обмисляне и проучване, но това би било лъжа. Ако трябва да съм честна, то решението ми да запиша маркетинг бе взето под напрежението, че трябва да избера пътя, по който ще поеме живота ми. Знаех, че искам да се занимавам с нещо в бизнес сферата, но имайки предвид нейната обширност, то на този ранен етап нямах представа къде би било моето правилно място. След кратко преглеждане на възможните програми, тъй като вече ми оставаше много малко време до крайните срокове за кандидатстване, то се спрях именно на маркетинга, защото ми се видя най-интересен. Именно възможността да съм зад кулисите при изграждането на нови марки и бизнеси ми се стори изключително привлекателна. С гордост мога да споделя, че макар и бързо взет, то изборът ми не ме разочарова.

Още от началото на тази година започнах да си търся стаж, тъй като исках да оползотворя лятото си максимално и да разбера как досега изучената теория би била приложена в практиката. Когато дойде новината, че съм одобрена за стаж в ABC Design & Communication, бях най-щастливия човек на земята. От известно време следях дейността им и бях силно впечатлена от креативността на тяхната работа. Екипът е изключително приветлив, а задачите са интересни и предизвикателни, като обещават едно вълнуващо работно лято.”

Пожелаваме на Криси едно прекрасно лято при нас, ползотворна работа и успехи!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.