Бис – закачливата усмивка

Както е ясно – в нашия екип всички са готини и усмихнати. Не вярвате?! Погледнете на снимката! Това е Бистра Христова. Бистра е дизайнер и майстори банери, графични проекти и всичко друго нужно на нашите клиенти. Е, освен клиентски, тя прави и много наши вътрешни си неща. Ако помните Снежко – именно Бис му е майсторка. А на Коледното ни парти подари на всеки по едно сладко ботушче. Ето такава е вълшебница.

Колко време вече си в екипа на Ей Би Си Дизайн и как се чувстваш?

Преди четири години имах невероятния късмет да започна работа в Ей Би Си Дизайн. До ден днешен съм изключително благодарна на екипа за всичко, на което ме научиха и за всичко, което продължаваме да учим заедно. Радвам се че успях да намеря място сред тези хора, както и да създам нови приятелства там, където не съм и предполагала че ще намеря.

Кое е най-президвикателното в ежедневната работа на един уеб дизайнер?

Работя в сфера, която се развива ежеминутно. Всеки ден излизат нови системи, тенденции, това което е модерно днес, утре вече не е… това е голямо предизвикателство за нас. Да успееш да създадеш един проект според последните изисквания за уеб, в същото време да бъде фукционален и удобен, да работи за собственика си, и не на последно място да се харесва на клиента, мисля че това е най-голямото предизвикателство за един уеб дизайнер.

И маш ли си любими проекти, клиенти? И с кои се гордееш най-много?

Гордея се най-много с всеки последен проект 🙂

И граеш народни танци след работа. Какво ти носи това? Къде още търсиш вдъхновение?

Когато човек работи по цял ден на компютър, колкото и страхотна да е работата му и да му носи удовлетворение и удоволствие, това не може да замести удоволствието от физическата умора. Чрез танците аз поддържам тялото си във форма, и в същото време изпитвам удоволствие от това да научавам и да танцувам български народни танци. Когато се записах разбрах, че всъщност народния фолклор е една много интересна и необятна култура. Нашето наследство, нашата история , която за съжаление все повече се губи и забравя.

Вдъхновение мога намеря във всичко..но най-вече ме вдъхновява усмивката на любимия човек сутрин…

Какво си пожелаваш за 2012-та? А на екипа ни?

Тази година започна изключително трудно за мен. Пожелавам си на мен и моето семейство единствено здраве, здраве и щастие. Всичко останало е временно и преходно. На колегите ми пожелавам същото, както и много нови и интересни проекти, да се развиваме заедно и да вървим само напред.

Представихме също Ками и Пешо

2 Thoughts to “Бис – закачливата усмивка”

  1. […] също: Бистра, Камелия и Петър. Share/Bookmark var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_localize = { […]

  2. […] нещо вкусно в офиса? Веднага поправяме това. Вчера Бистра почерпи за рождения си ден с много вкусна торта и …. […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.