Ей така да посъберем офертички

Разбира се, ежедневно получаваме много запитвания за оферти – за изграждане на уеб сайт, за редизайн, за много уебски неща. Понякога има и странни запитвания. Като това, по-долу:

“Здравейте, От рекламата Ви в интернет разбирам, че предлагате разработка на уеб-страници. В момента търсим бизнес-партньори, с които да разработваме съвместно сайтове за наши клиенти. Един типичен проект, по който ще започваме работа скоро е www.oppco.co.uk. Можете ли да ни дадете цена и време за изработка? Става въпрос за ре-дизайн на този сайт и промяна на текстовете и изображенията. Структурата ще остане същата. Моля дайте две опции – за статичен уебсайт и такъв с Content Management System (CMS). Моля изпратете отговора на g_danadzhieva@yahoo.com, а не директно на клиента. Ще се радвам ако ми изпратите допълнителна информация какво още можете да ни предложите като дизайн, технологии или платформи. Поздрави, Гергана”

Напълно идентичен мейл са получили колегите от други уеб студиа, а Георги Варзоновцев го коментира достатъчно добре, няма да прибавяме друг коментар към неговия, освен – уважаеми клиенти, хора, моля – не правете така!.

One Thought to “Ей така да посъберем офертички”

  1. tren

    По-спокойно, бе хора! Нали за това се борите – мрежата се развива!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.