Светла – спокойна и целеустремена

Светла Йовова е в екипа на нашата уеб агенция от края на 2006-та година. Занимава се с различни проекти, като сред тези, към които има специално отношение са Kafene.bg и БГ Сайт. Отделно отскоро Светлето навлезе в нова рола – ръководи уеб проекти. Старателно, с търпение и желание тя показа, че ученето на нови неща е важна част от ежедневието на всеки, захванал се с уеб. Ето още малко за Светла в това интервю.

Как се чувстваш в екипа на Ей Би Си Дизайн, вече доста години?
Все по-добре. Изминах дълъг път и вече успях да намеря своето място. Харасва ми да работя с екипа и още повече с партньори и клиенти.

Отскоро водиш и уеб проекти – ново предизвикателство. Как ти допада това занимание?
Доставя ми истинско удоволствие. За година и половина имам вече доста проекти, които са завършени и в момента работя по няколко, два от които доста мащабни и интересни. Харесвам целия процес на изработката на един уеб сайт. Колегите от Уеб отдела ми помогнаха доста и продължават да ми помагат. С течение на времето работата става все по-гладка и лесна:) Оказа се, че мога добре да улавям исканията на клиентите и контакта с тях ми носи удоволствие и удоволетворение.

Кое е най-забавното в работата с онлайн пространството?
Всичко. Онлайн пространството се развива с такава скорост, че няма време да ти омръзне, винаги научаваш по нещо ново.

Кой е любимият ти проект?
Конкурсът БГ Сайт. С този проект започнах, работата по него е многопластова и разнообразна и всяка година се развива и усъвършенства.

Имаш богат културен живот – ходиш редовно на концерти, театър, четеш художествена литература. Какво още не знаят клиентите и колегите за теб?
При мен май всичко е свързано с изкуството и културата. С моята приятелка и колежка Вера като ученички си бяхме поставили за цел да прочетем за 4 дни Война и мир – и двете успяхме. 5 години съм свирила на акордеон, дълги години съм пяла в хор и съм участвала в оперети, занимавах се сериозно с рисуване, исках да стана дизайнер. После се насочих към медицината, работла съм и в училище. Останалото го знаете.
Какво си пожелаваш за 2012-та?
Най-вече здраве за себе си и всички около мен. Искам да успея да постигна целите, които сама съм си поставила.

Представихме също: Албена, Бистра, Камелия, Георги и Петър.

One Thought to “Светла – спокойна и целеустремена”

  1. […] също: Светла, Албена, Бистра, Камелия, Георги и Петър. Share/Bookmark var […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.