БГ Сайт 2012 в пиксели

Тази година конкурсът за най-добър български сайт – БГ Сайт стартира още през февруари с ранна регистрации на преференциални цени.

Конкурсът се завърна с нова модерна визия и някои нови правила.
За тринадесетото издание беше въведена категория Grand prix – за сайтове печелили 1,2 и 3 място от предишните издания на конкурса. В нея ще бъде определен най-добрия сайт през последните 12 години.
Тук може да се запознаете и с останалите категории в конкурса.

Новото условие за тези категории е те да са създадени или цялостно обновени за последната година и половина. Това е възможност за Уеб агенции като нас да представим най-новите си проекти. Със сигурност това условие ще допринесе за това да видим какво се случва в родната Уеб индустрия и накъде върви развитието на Уеб дизайна и тенденциите при изработката на сайтове.
Това важи с голяма сила и за категория Startup, която е за младежи до 25 години. Ще ни изненадат ли младите Уеб таланти с нови, смели хрумвания и идеи?

Другата нова категория е Mobile, която няма как да бъде пропусната тази година. При непрекъснато нарастващото потребление на smart устройства, расте и броят на мобилните сайтове и мобилни приложения. А Вие имате ли мобилна версия на сайта?

Предполага се, че ще видим и много интересни кампании и иновационни решения. През миналата година в тези категории участниците представиха изключително силни брендове и кампании.

Е струва си да се замислим с какво да се включим в предизвикателството БГ Сайт.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.