10 въпроса към Жюстин Томс от екипа на ABC Design

justine_tomsПо случай 18-тия рожден на ABC Design & Communication зададохме 10 въпроса към Жюстин Томс – мениджър бизнес развитие в нашата агенция.

Малко или много са 18 години?

Идеално са! Носят някакво странно усещане за зрялост, но и възможност за малко повече палаво-закачливо отношение към работата, знания и опит, а също и желание за изкушения с ново.

Къде е балансът между стабилна и модерна фирма?

Стабилната фирма е отживяло понятие. Модерната – още повече. Балансът е в това да успяваме всички да са добре: проектите, клиентите и ние. Иска се доста въображение и неспирен труд, за да се постига.

Знаем, че обичаш да готвиш, какво е общото между кулинарията и ръководството на една уеб агенция?

Ха-ха! Общото е доста! Пресни продукти, свежи идеи, много (балансирано много) подправки, мяра, най-вече – вдъхновение, желание, любов. Тогава нещата стават вкусни и приети с радост от всички.

Има ли нещо, което всеки ден те кара да се влюбваш в работата ти?

Да – без това да е поза – колегите, клиентите, проектите! Нуждата всеки ден да уча/учим нови и нови неща

Как успяваш да работиш толкова интензивно, спиш ли изобщо?

При добра организация има време за всичко. Всеки от нас има по двадесет и четири часа и всеки е свободен да ги запълва както иска. Аз избирам да ми е динамично, но и да намирам време за всичко, което прави дните ми пълноценни.

В България има малко жени на ръководни постове, чувстваш ли се първопроходец в тази посока?

Мисля, че балансът е важен и тук. Иска ми се повече момичета да не се подчиняват на клишетата, а да реализират себе си и мечтите си както самите те искат, не както обществото го иска.Оказах се първопроходец, но не го намирам за геройство.Бих била щастлива, ако това е послужило на някого за пример.

Къде е балансът между жената и шефът на ABC Design?

Ха-ха, преди жената и преди шефът е човекът. А няма баланс в това да си човек. То е всичко. Не харесвам думата “шеф” и не обичам да се възприемам като такава. Вярвам в екипната работа и в екипния начин на управление на бизнеса, макар това все още да звучи екзотично за България.

Какво е значението на екипа, който стои зад гърба ти през тези осемнадесет години?

Огромно. Без този екип, без тези уникални професионалисти нямаше да има нищо. Обичам ви! Смея да се надявам, че е взаимно.

Каква е тайната на щастливия офисен живот?

Вдъхновението. Разнообразието. Балансът. Обичаме да правим заедно неща, извън работата. Удовлетворението от свършеното е голямо. Това ни сближава и усмихва.

ABC Design е най-голямото ти дете, което тази година навършва пълнолетие. Какво му пожелаваш оттук нататък?

Мир, любов и вдъхновение. Сериозна съм – това пожелавам на екипа ни и на всички.

Вижте още  по темата:
Борисовата градина стана по-красива с 18 дъба

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.