pb090023БГ Сайт 2009 отмина!

Церемонията бе тържествена, обстановката – нажежена от напрежението кой печели наградите, а ние от екипа на Фондация БГ Сайт и Ей Би Си Дизайн хвърчахме, за да премине всичко добре. Подготовката отне повече от два месеца, а в последните дни бяхме изцяло отдадени на събитието. Ето ни малко преди началото на официалната церемония, част от тичащите по организацията на събитието. Но сега, когато отмина можем смело да кажем – струваше си! Браво на целия екип!!!

dsc_8438

А ето и победители, жури и партньори в БГ Сайт 2009! Поздравления и за тях!!!

Ние се връщаме към нормално работно темпо, запретваме ръкави и вдъхновени продължаваме да правим още по-добри сайтове и онлайн маркетинг кампании! Очаквайте новини за това скоро!

3 Thoughts to “След Конкурса”

 1. Апостол Апостолов

  Голяма работа свършихте! Хвала!

 2. Бладодарности за поканата за участие в БГ САЙТ. За kozloduy-bg.info беше много полезно – като опит, коментари на журито и подкрепа на читателите.
  Поздравления за организацията на изнурената, но очевидно щастлива групична от първата снимка! Мисля, че имате много сериозен принос за това хората, събрани на уеб семинара (от него имаме непосредствени впечатления), да се почувстват като хубава общност.

 3. Розина,
  Благодарим за добрите думи! Те ни дават сили да продължим да работим по Конкурса и да подпомагаме Фондация БГ Сайт и догодина!
  Успех и на вас!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.