Блогъри тестваха фотоапарат Olympus PEN EPL-7

SONY DSCНа 30 септември вечерта във Фотосинтезис се състоя изложбата на блогърите, които участваха в кампанията за тестване на фотоапарат Olympus PEN EPL-7. Организатор на проекта бяхме ние, екипът на ABC Design, а задачата ни възложи г-жа Елизабет Илиева – официален  представител на Олимпус за България.

elena-maslarova1За два месеца 48 блогъри имаха възможност за една седмица  да тестват фотоапарата и да снимат с него. Най-често споделяният отзив от дамите, които връщаха Olympus PEN в офиса ни, беше: “Влюбена съм в него!”. След това с избрани от тях две снимки участниците се състезаваха за голямата  награда на Олимпус – самият фотоапарат. Победителят беше определен чрез брой лайкове в специално създадена за събитието фейсбук страница.

SONY DSCНа изложбата бяха показани всички състезаващи се снимки и беше обявена цена от 10,00 лв. за всяка. Средствата бяха дарени на Образователен център за деца и младежи с увреден слух “Яника”. Каузата беше избрана предварително от блогърите отново чрез гласуване на фен страницата.

SONY DSC

Победител стана Диляна Табакова със снимката си от Метеора. Почетните второ и трето място заеха Бианка Йовчева и Алис Симеонова, те ще станат “звезди” в следващите броеве на списание “Фотомания”, което ще разкаже повече за тях.
meteora1Целта на кампанията беше да се популяризира Olympus PEN EPL-7 и да се убедим, че фотографската техника толкова много е напреднала, че дори непрофесионалисти могат да направят чудесни снимки. А какво остава, когато подходим сериозно към фотоапарата, разучим и започнем да работим с цялото му меню и възможности – тогава снимките ще бъдат малки чудеса!

Благодарим на всички блогъри и на Олимпус България,  че ни се довериха в тази прекрасна кампания! Благодарности и за домакините ни от Фотосинтезис. Поздравления за маркетинг-мениджъра на проекта от АБС Дизайн – Нора Ангелова за големия успех на кампанията (на снимка 1)! Това е поредният ни блогърски проект, изпълнен с професионализъм и породил много положителни емоции. Ако вашата компания/бранд все още не е работил с блогъри –  ние сме насреща, за да намислим проект специално за вас. Обадете ни се!

olympus1Снимки: АБС Дизайн, с изключение на снимката с г-жа Елизабет Илиева, която е на Photo Cafe.

 

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.