Честит рожден ден на СУПЕРХОСТИНГ – наши СУПЕРпартньори и приятели

SH birthday 14

В първите години от съществуването на ABC Design and communication, далеееч във времето, преди повече от 20 години, един от основните казуси, които имахме при изграждането на сайтове, бе хостингът. Не за друго, но тогава установени хостинг компании в България нямаше, чуждите бяха изключително скъпи и никак не се справяха със съпорта. Това караше много фирми да избират да хостват сайтовете си на свои сървъри, някъде из офиса. Дори доставчиците на Интернет тогава предлагаха хостинг услуги, но също с доста незадоволително качество.

И така допреди 14 години, когато стартираха Суперхостинг. Радваме се, че те успяха да наложат качествена услуга, с много високо ниво на технически съпорт, което е от изключително значение, на достъпни цени, така че да имаме сигурно място, към което да насочваме нашите клиенти, и да знаем, че хостингът им ще е на нужното ниво. Партньорството във всеки бизнес е важно, защото гради устои и дава нови възможности.

Честит празник, приятели от Суперхостинг! Честит 14-ти рожден ден!
Нека екипът ви е все така на ниво! Да сте все така успешни!

От екипа на ABC Design and Communication

П.П. Рождениците са подготвили специална изненада! Включете се в играта на СуперХостинг „Нещичко ни сподели и награда спечели“ !

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.