Innovation Explorer 2021 – кръстопътят на иновациите

Innovation Explorer 2021 - кръстопътят на иновациите

Survive or Thrive – това е въпросът, който поставя форумът Innovation Explorer в слогана за предстоящото си седмо издание на 25 февруари 2021. След година, белязана от пандемията от COVID-19, протести и рецесия, без съмнение е, че иновациите ще са ключът към успеха.

Темите на тазгодишното издание ще засегнат области като управлението на кризи, както и кръстопътя, на който е поставен обществото ни – дали да се развием и еволюираме, излизайки по-силни и успешни като нация, или да останем в застоя, преповтаряйки стария модел на поведение. Всички въпроси, свързани около тази идея ще бъдат засегнати в презентациите на тазгодишните общо 18 лектори – учени, икономисти, журналисти, инвеститори, повече, за които можете да научите тук.

Поради несигурността за това какви мерки ще бъдат в сила поради пандемията от COVID-19 до датата на събитието, организаторите са подготвили няколко варианта според всяка възможна ситуация. При възможност за присъствено събитие, Innovation Explorer 2021 ще се проведе в Sofia Event Center, като ще има и живо предаване. В друг случай – при ново засилване на противоепидемичните мерки, събитието ще се проведе изцяло в онлайн пространството, като единствените присъстващи в залата ще са международни лектори, модератори и организатори. В третия възможен случай – при пълен локдаун – ако международните лектори не успеят да влязат в страната, вместо да презентират на живо в Sofia Event Center, ще изпратят записани речите си до организаторите на Innovation Explorer.

Освен трите дискусионни панела Bankrupt or Disrupt, Survive or Thrive и Hunger or Revolution, ще се проведат и два уъркшопа за управлението на кризи, както и как да комуникираме за постигане на общо съгласие. До 31 януари 2021 можете да запазите Вашия early bird ticket тук.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.