Летни уеб проекти

От май не сме писали за уеб проектите ни, ето обаче наваксваме 🙂

VIZZIA.bg е единствен по рода си български портал на бизнеса за красота. Разработихме сайта преди година, а сега направихме играта,под форма на фотоконкурс във фейсбук с цел популяризиране на портала.

vizzia

STI Advisors предлага бизнес симулации и консултации на изключително високо ниво. Сайтът и блогът са замислени и създадени така, че да позиционират компанията сред Топ 5 на световните лидери в областта. Те са основна част от маркетинговата стратегия, която разработихме заедно с Клиента ни.

sti
Наскоро пуснахме онлайн и корпоративния уеб сайт за софтуерната компания Оптим-Ал ЕООД. Фирмата предлага интегрирани системи (софтуер и хардуер) за управление на логистични процеси, разносна търговия и дистрибуция, полеви операции, управление на активи, събиране на данни, контрол на производството.

optimal

За Вита Рама работим отдавна и много неща – уеб, принт, реклама. Даже им ходихме на гости в Пампорово, на тиймбилдинг. Последният ни проект с тях все още не е онлайн, в следващите седмици ще се похвалим и с него, а сега ви показваме чудните флаери и брошура, която им дизайнахме

vitarama

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.