Майстори на рекламни кампании

Работата по една рекламна кампания ангажира целия екип на ABC Design . Тя започва няколко месеца преди началото й и включва обмисляне, проучване и формулиране на идеята и форматът, планиране на маркетингова стратегия, включително медиа планиране, купуване и мониторинг. При някои и участваме пряко и активно в провеждането им по различни начини – в онлайн и офлайн комуникацията, обработката на данни и материали, включително и ПР дейности. Да си припомним всички кампании на 2015, като коледните усмивки на Олимпус тече в момента.

Коледна кампания на Олимпус. За всяка ваша усмивка Олимпус дарява 1 лев за Българската Коледа. Кампанията подължава до 24 декември 2015. Вижте
фейсбук страницата ТУК.

kampanii6Онлайн рекламна кампания за Mitsubishi Motors в България.

kampanii5Есенна рекламна кампания на Bonduelle България включваше метрореклама, лендинг страница, принт плакати и грамоти два конкурса за здравословно хранене със снимки и стихотворения.

kampanii2

kampanii1

Кампания за Олимпус Пен, за Олимпус България, насочена към блогъри, с финална благотворителна изложба.
kapmpanii4

Промо сайт и кампания за Bonduelle и Kikkoman България. Създадохме цялостната концепция за промо кампания, включваща лендинг страница, онлайн реклама, банери, брандинг и принт материали.
1537_1pic

Рекламна кампания за CND Fashion Night Out

kampanii3

Кулинарно шоу за японските соеви сосове Kikkoman “Black&White Special Edition Kikkoman event” за блогъри и журналисти.
kikkoman1

Юбилейна кампания “10 години Idea Buildings” с изработване на вестник, късметчета за кафе, плакати, поздравителна картичка
idea-buldings1 Национална кампания за Bonduelle България 26.03-22.04.2015 г. промотираща продуктите им с красива пролетна визия и пълен набор от принт материали, метрореклама и активности с блогъри. bonduelle1Рекламна кампания и принт материали за българския моден бранд 12 o’clock
1554_1pic

Концепция и изпълнение на социалната кампания на Фондация “Каузи” – “Започни кариерата си от Люлин!” #zapochni. Принт материали: плакати, флаери, среща с журналисти и ПР.
1518_pic
Промоционална кампания “Посрещни Великден с чист дом!” за фирма “Нико-86”. Включва банерна реклама, включително медиа планиране, медиа купуване; фейсбук приложение/игра и администриране на играта.

1593_1pic

Очакваме Ви, за да споделим с Вас нашия професионален, вече 17-годишен опит и да намислим заедно интересна кампания. Вече планираме първите такива за пролетта на 2016 г. Обадете ни се!

Разгледайте и другите ни проекти в нашето портфолио.

 

 

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.