Маркетинг с видео

video-po-porucka-ciela
През последните години видеото се превърна в съществен елемент от онлайн комуникацията на всеки бранд, рекламна кампания или единично промотиращо събитие. В динамичното ни ежедневие хората имат все по-малко време за четене и тук на помощ идва видео посланието, в което за 2-5-10 минути казвате много повече, отколкото в една страница текст. Освен всичко това видео клипът скъсява дистанцията с потребителя, бизнесът показва лицето си и печели повече доверие.

В нашата практика сме изработвали видеа и филми с различна дължина, с разнообразно съдържание и типове – репортажи, интервюта, представяния на проекти, кампании, продукти, услуги, юбилеен филм. Важно е да напомним, че видеото е добре да присъства в маркетинговия микс на промоционални кампании и  много добре се съчетава с офлайн дейности като раздаване на листовки, представяния, връчване на награди и др.
video-po-poruchka
Можем да заснемем за вас:
– имиджово видео – т.н. класическо обръщение на ръководителя на фирмата или служител
– образователен клип за конкретен продукт или услуга;
– „тайни“ от зад кулисите от „кухнята“ на вашата компания;
– презентация от семинар и много други.

Предлагаме както снимането на еднократно видео, така и абонамент за обслужване на вашия корпоративен YouTube канал или видео рубрика в сайта или блога.

90-sou
Сред нашите клиенти са: Кариерен център Люлин, 2 СОУ „Акад. Емилиян Станев„, Фондация „Очи на четири лапи“ и кампанията им „Куче от станиол“, Галерия „Червената точка“,  Издателствата „Сиела“, „Колибри“, „Изток-Запад“ и други.

Ако вие искате да заснемем видео за вашия сайт, блог, YouTube канал или фейсбук страница, ние сме на линия. Обадете ни се!

Разгледайте нашите обучителни видеа.

Снимка 1: Награждаването от конкурса на „Сиела“ за нов български роман, 2014
Снимка 2: Работен момент от юбилейния филм „40 години 2 СОУ“
Снимка 3: Видео интервю с директора на 90 СОУ „Хосе де сан Мартин“ г-жа Емилия Иванова за Кариерен център „Люлин“

One Thought to “Маркетинг с видео”

  1. Къде мога да видя ваши клипове ?

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.