Още един успешен уеб сайт!

От няколко месеца работихме усърдно по един нов проект, уеб сайт уникален за България – Личен кредитен съветник. Платформата е иновативна, изключително удобна и лесна за използване – в реално време от вкъщи или офиса позволява на потребителя да избере най-подходящия за него кредит и да кандидаства онлайн!

Днес на специално събитие сайтът беше представен официално! Пожелаваме му голям интерес, много трафик и много заявки за кредити!

Специални благодарности на Албена,Тихомир, Пламен, Бистра, Вера както и на целия екип на ABC Design за професионализма и компетентността!

Специални благодарности и на колегите от DDB София, които също бяха част от проекта!

3 Thoughts to “Още един успешен уеб сайт!”

  1. […] Личен кредитен съветник на Alpha bank спечели две награди на публиката в 12-тото издание на конкурса БГ Сайт. Те победиха в категориите “Банки и финанси” и “Онлайн услуги”. Благодарим на клиента за доверието и възможността да работим заедно. Разбира се браво и на всички колеги, които се занимават с този проект. […]

  2. […] времето, а се развива, подобрява. Май месец пуснахме версия 1.0 на Личен кредитен съветник на Алфа Банк Бълга…. Сега половин година по-късно онлайн е подобреният […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.