Успешен бизнес – тук и сега

“Основи на успешния бизнес – тук и сега” е най-новата книга на Жюстин Томс. В съавторство с Поли Козарова тя е оформила първите уроци за млади предприемачи, които няма как да научат в училище. Споделянето на знания и опит е изключително ценно за насърчаване на предприемаческия дух  в България.

Трябва ни критична маса от смели и можещи хора – предприемачи, сподели Левон Хампарцумян докато представяше книгата. Той сподели мнението, че предприемачеството дълго време е било подтискано у нас и  сега българите все по-осъзнато имат желание да се изявяват и да се захващат със собствени проекти. За това “Основи на успешния бизнес – тук и сега” ще има чудесен ефект.

Домакин на събитието бе M-TEL EXPERIENCE STORE, а издателите от Сиела изразиха увереност, че книгата ще има голям успех сред всички възрастови групи. Според тях акцентът не е толкова към младите, колкото към смелите да започнат собствен бизнес – а те могат да са на всякаква възраст.

Корицата е дело на Луси, оформлението на Петя, с мъдри мисли в книгата гостува и Денис.

Благодарим на всички приятели и партньори, които се включиха в книгата и уважиха нейната премиера. Силно се надяваме Жюстин и Поли да са създали наситна ценна и полезна за своите читатели.

Благодарим на всички приятели и партньори, които уважиха събитието

 

И част от екипа 🙂

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.