По традиция събитията, които са на тема SEO се радват на голямо внимание и концентрирана аудитория. Особено щом присъства Огнян Младенов 🙂

Новите SEO правила на Interactive Seminars и SEOM потвърдиха правилото. Започнаха с чудесна и свежа лекция на Любомир Любомиров за копирайтинг, след това Огнян Младенов обясни последните 25 Google ъпдейта през последните месеци. Изядените от панди и пингвини 45% от намиращите се през пролетта на първа страница при търсене сайтове и няколко нови правила в оптимизацията.

Лекцията на Васил Тошков в пълна степен отговаряше на името на събитието. Той говори за HTML5, Микродейта, цветни резултати и т.н. актуални и пресни неща в SEO. След него Димитър Димитров разказа за Google + Local и силата на локалните решения. За финал Лили Грозева сподели ценни съвети за оптимизацията на уеб сайт за англоезични пазари.

Събитието бе много добре организирано от Мартин Попов и неговия екип. Залата беше пълна. След лекциите имаше дискусия, на която най-активните гости си казаха SEO болежките, а лекторите на сцената подобно истински доктори ги  диагностираха и предписваха рецепти.

 

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.