Весели празници!

На тази Коледа сме наистина весели и искаме да ви благодарим! На нашите клиенти, на партньорите, на приятелите, на медиите – благодарим за приятната и ползотворна работа през годината!

Тази коледна картичка е за всеки от вас!

Подаръците за нас тази година са много:

– www.Az-Jenata.com всеки ден поставя нов рекорд по посещаемост! Вчера прескочихме границата от 10 000 уникални посетители, което си е двоен ръст спрямо началото на месеца.

– вчера открихме изложба на детски коледни картички, събрани през конкурса на Az-Deteto.com. Всъщност изложбите са две – в Столичния куклен театър и в Младежкия театър. В Младежкия картичките се продават за по 1 лв. като със събраните средства ще направим дарение на Помощното училище интернат “Васил Левски” в гр. Средец. Повече за изложбата тук. А за конкурса “Моята коледна картичка” – тук.

– Изпратените писма до Дядо Коледа през Az-Deteto.com вече са 10 000!

Веселяшкият зодиак на Az-Jenata.com се превръща в хит и се разпространява със скоростта, с която Дядо Коледа обикаля земята в коледната нощ 😉

– От днес тръгна и виртуалната баница с коледни късметчета, измайсторена с много любов специално за приятелите на Az-Jenata.com.

Разбира се, с това не се изчерпва чувалът с новогодишните идеи и чудеса. Нека да си оставим нещо и за после.

А сега – да ходим да празнуваме! 😉

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.