Опитът си казва думата

Ще ни се още малко волейболна радост ...

По-голямата част от колегите не са били родени, когато България е спечелила единствения волейболен 1/2 финал в олимпийската си история. Това се случва през 1980 г.. в Москва. Много хора подценяват този успех, защото тогава не са участвали всички капиталистически страни. Но факт е, че тогава се състезаваме със СССР, Югославия, Полша, Куба, Италия … все сериозни волейболни школи, които и сега на са топ ниво.

Ще ни се още малко волейболна радост ...Фото:btvnews

Ще ни се още малко волейболна радост …

Както казахме, повечето от нас не сме били родени тогава, но за радост в екипа ни има и свидетели на това чудо – България на финал по волейбол! Разказаха ни интересни подробности за турнира в Москва и още повече ни надъхаха за волейболната битка довечера. С нетърпение чакаме мача – а докато започне ще си довършим няколкото проекта, които са на финалната права.

Винаги се намира кой да влезе в ролята на Теди Салпаров и да спаси ситуацията :)

Винаги се намира кой да влезе в ролята на Теди Салпаров и да спаси ситуацията. Фото: bet365.com

В нашия екип работят супер различни хора – всеки със своите интереси, опит, ценности, знания и преживявания. Хубаво е, защото за всяка ситуация се намира някой, който да даде ценен съвет или просто да свърши работата. Волейболът е само пример. Когато правим уебсайт, мобилно приложение или маркетинг план – всеки дава по нещо специфично от себе си. И нещата се получават.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.