Уеб мечка на уеб агенция носи коледни подаръци

Както всички знаете, а за тези, които не знаем ще кажем – обичаме да сме нестандартни, различни и да радваме нашите клиенти. Предпразнично тази година се вдъхновихме от работливитe пчелички, от сладките изкушения с мед и разбира се от QR кодовете. Ще кажете какво общо имат тези три неща – имат и то много, особено като ги съчетаеш в коледен подарък:)

И както знаете, където има мед, има и мече. Заедно с нашия Мечо пух и специалните бурканчета със сладък мед, направихме едно пътешествие из София, за да достигнем до част от нашите клиенти. Както и предполагате, изненадата беше голяма, вдъхновяваща и последвана от много снимки, приятни емоции и вкусни медени следобеди.

Благодарим на всички, които ни посрещнаха така отзивчичо! Надяваме се, Новата година за вас да е толкова сладка, колкото е нашият мед! А тези, които не успяхме да посетим с нашия приятел, нека не се сърдят – другата година обещаваме да наваксаме!

5 Thoughts to “Уеб мечка на уеб агенция носи коледни подаръци”

  1. Колко хубаво! 🙂
    Хубаво е да доставяш на хората радост и е чудесно, че Ви хрумват такива веща и ги осъществявате! 🙂

  2. […] от коледния дух. Още повече, че към нас се присъедини и уеб мече. В офиса се прокрадва и лека нотка на тъга, защото […]

  3. […] Част от картичките бяха съпроводени с мед и мече – тук разказваме подробности. […]

  4. […] Накарайте клиента да се почувства специален. Хората реагират на познатото. Добрият маркетинг […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.