Нов уебсайт, редизайн на сайт или само освежаване?

color_trends3

Вероятно с настъпването на новия бизнес сезон сте се замислили за своя сайт като основен комуникационен инструмент за Вашия бизнес. Да, това е Вашият виртуален офис и съвсем не е без значение как изглежда той – дали е модерен или вече малко демоде, дали е актуален или отдавна никой не е пипвал нещо по него, дали е сигурен, бърз, добре оптимизиран?

Е, вероятно именно сега е времето за нещо ново. Промяната може да се случи различно, в зависимост от Вашите възможности и изисквания, а и от текущото състояние на нещата. Възможно е да изберете една от следните опции.

Изцяло нов сайт. Разбира се това е най-ресурсоемко и от към време и от към пари начинание, но е най-устойчиво, в дългосрочен план. Пристъпете към създаване на изцяло нов сайт само ако старият тотално не работи, създаден е преди повече от 3 години и е демоде и функционално и като дизайн.

Редизайн на сайта. Редизайнът означава само смяна на дизайна, без софтуерната част отдолу. Да, ако сте доволни от CMS и от начина, по който сайтът ваботи – можете да смените само неговите дрехи и всичко ще е наред. Това решение е добро ако сте сменяли сайта си в последните 1-2 години.

Освежаване.  Това се налага при сайтове, които са създадени по-скоро, например преди 6 или 12 месеца, дори 18, но бизнесът се е развил и има нужда това поне малко да се покаже на сайта. Леки корекции, бързо и лесно – това е освежаването.

За безплатна консултация за конкретните нужди и възможности и анализ на сайта Ви към момента – моля, не се колебайте да ни пишете на office@abcbg.com!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.