Вашата онлайн маркетинг стратегия за успех през 2014 г.

123С цел да гарантирате лоялни клиенти, е важно да имате онлайн съдържание. Маркетингова стратегия, която предлага информация с нулеви разходи за потребителите, които ще видят тази информация.
Маркетинг съдържанието ви помага да изградите доверие. Самата идея да се даде “нещо, за нищо” е маркетингова техника, която се е доказала като чудесен начин за генериране на лоялна и надеждна клиентска база. Поднасяйки интересно и забавно съдържание комбинирано с логото и името на вашата марка ви гарантира, че вие ще бъдете запомнени, а забавлявайки аудиторията – ще бъдете техни любимци.

Как да направите своята маркетинг стратегия успешна?

1. Не разчитайте само на един от инструментите за онлайн съдържание за достигане до потребителите
Стратегията трябва да бъде комбинация от визуално и умствено-стимулиращо съдържание. Докоснете се до повече от едно от сетивата на вашите клиенти. Как? Чрез:
– текстове
– графики
– видео
– звук

Разбира се, не е нужно да пробвате в началото с всички накуп, комбинирайте различни варианти: текст с графика, текст и видео и т.н. Вие сами ще усетите кое работи за вас.

2 . Избягвайте еднообразието
Повечето хора, които създават съдържание се фокусират върху един единствен подход. Не го правете! Пробвайте нялко методи, бъдете креативни, свежи, нови! Открийте силата на писането и какво се харесва на потребителите на информация.
В тази точка е добре да споменем, че вашият сайт трябва да бъде с лесна навигация, дори и за нов потребител, който не е виждал сайта до сега. Не забравяйте за социалните плъгини!
Когато харесват – споделят 🙂
Снимка и кратък текст – работи идеално 🙂
“Една снимка струва хиляди думи”!

3. Оптимизиране за Mobile
Използвайте една тема или персонализиран уеб дизайн, който е оптимизиран за мобилни устройства.
Другият вариант е да инсталирате плъгини или добавки.

4. Публикувайте в социалните канали и в други сайтове/блогове
Публикувайте! Бъдете активни! Покаже лицето си пред по-голяма аудитория – те са вашите потенциални клиенти. Кои канали са най-подходящи за вашия бизнес ще разберете чрез опита, а ние от ABC Design & Comminication сме винаги на линия, за да ви дадем съвет.

Не спамете! 🙂 Това няма да ви бъде от полза, просто бъдете там, където сте необходими и ще се харесате по ненатрапчив и идентичен за вас начин.

Още съвети за социалните медии, за маркетинг съдържание, за писане в блога и за вашата онлайн репутация ще намерите в блога ни, а ние оставаме на разположение да бъдем от полза за всяка ваша идея!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.