Обзор 2013: В търсене на баланса в работата по проектите

pm2triangle-300x251Проектите ни през 2013-та година бяха предизвикателни, динамични, разнообразни, някои много мащабни, някои – изключително приятни! Неща, с които сме свикнали във времето – все пак именно през тази година отбелязахме и своя 15 годишен юбилей!

Търсенето на баланса между качество, време, цена продължи. В условията на силна конкуренция в някои области от нашата дейност и липсата на такава в други – интересно ни е, искрено.

Важно е да отбележим, че не винаги цената е ключовото при взимане на решение за работа по даден проект. Не рядко клиенти, избрали друг доставчик с оглед по-добра цена са се връщали при нас след това, за да доизградим, поправим или наново разработим проектa.

Любопитна тенденция от годината бе завишеното търсене на проекти с responsive design. С гордост можем да кажем, че сме добри в това.

Още интересни акценти за 2013-та като маркетинг микс и социални мрежи в работата ни ще има в следващите публикации тук, в корпоративния блог на ABC Design & Communication.

Прочетете още:

10 съвета за повишаване ефективността във Фейсбук

Направете новия си сайт responsive

Колко време отнема работата по един сайт

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.