5 години Kafene.bg

Преди 5 години създадохме уеб сайта за изкуство и култура Kafene.bg. От самото му създаване той е един от любимите ни уеб проекти.

През тези години нашият екип ежедневно полага много грижи и старание за Kafene.bg, което личи от многобройните му читатели, които са негова лоялна аудитория.

Kafene.bg отразява културния живот в страната и постиженията на родните артисти у нас и зад граница. Kafene.bg създава и подкрепя редица инициативи свързани с българската култура и изкуство. Две от най-успешните и мащабни събития, с които се гордеем са – “Да преброим паметниците на Левски” и месечните ни сбирки за споделяне на стихове – “Поетично кафене”.

Поетичните сбирки започнаха преди три години и през това време събраха наистина голям брой почитатели, както автори, така и любители на поезията. Прекрасните поети, които участват в Кафенето, всеки месец ни представят прекрасна поезия. Във връзка с това, решихме да зарадваме всички любители на поезията издавайки сборника “Поетично кафене”. Тази книжка си подарихме послучай 5-ия рожден ден на любимия ни сайт.

Каним всички приятели на Kafene.bg на премиерата на сборника “Поетично кафене”, чаша вино и празничната торта!

Заповядайте, на 14 юли в 16.30 ч. в Книжен център „Гринуич“, София на бул. „Витоша“ 37 (с входове откъм „Витоша“ и „Солунска“). Ще се радваме да споделите с нас този вълнуващ момент!

Благодарим на всички наши читатели, че са неотлъчно с Kafene.bg през всички тези години, както и на нашите приятели и партньори!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.