Баскетболен камп в Трявна

Група сръбски треньори по баскетбол обучават около 150 български деца в Трявна. Star Basket Camp се провежда за първи път в България, но впечатлява с организацията и амбициите си. Основният човек зад проекта е Саша Топчов – сръбски баскетболист, който е приел България за своя втора родина и прави наистина много за малките ни баскетболисти. При това винаги с усмивка.

Баскетболен камп в Трявна - Star Basket Camp

Ако скоро не сте били в Трявна – поправете този пропуск. Градът става все по-подреден и в същото време запазва своя възрожденски дух. Кметът и администрацията му явно умеят да усвояват евро средства. Има туристи – освен малките баскетболисти. А тази седмица имаше и няколко много високи гости – баскетболистите Хрисимир Димтров от Левски и близнаците Калоян и Деян Иванов (най-успешните ни играчи през последните години).

В случай, че не се интересувате от баскетбол сигурно вече се чудите какво общо имаме ние с този баскетболен камп. Почти нищо 🙂 Освен че обичаме да играем баскетбол. Но скоро ще имаме нещо общо с Трявна – естествено по нашата си тема – дигитален маркетинг. Очаквайте подробности. Star Basket Camp е инициатива, която много ни впечатли и за това решихме да я споделим. Има и видео.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.