Свежест в офиса

Съвсем скоро пуснахме новия сайт на Аспазия, който както ще забележите и вие е изключително стилен и свеж. Основната работа по сайта беше дизайнерска, а именно обработката на картинките на продуктите.
Нашата дизайнерка Петя вложи много старание и въображение и заедно с Вера, която програмира сайта, създадоха един чудесен продукт.

Радваме се, че той напълно отговори на изискванията на нашите клиенти от Аспазия и те също са много доволни от новия си уеб сайт. Вчера им предадохме вече готовия продукт и като благодарност получихме няколко стека от различните видове студен чай и газирани напитки.
Разхладителните напитки в рекордните юлски жеги са радост за всички в офиса на Ей Би Си Дизайн.

Благодарим ви, Аспазия!

Ако и вие искате да се сдобиете с цветен, свеж и същевременно интересен уеб сайт или друго стилно и модерно уеб решение, ние сме на разположение. 🙂

2 Thoughts to “Свежест в офиса”

  1. Петя

    Защо постовете ви са пълни с правописни грешки? Не обръщате ли внимание на това? Не е маловажно, ама никак. Не уважавате ли достатъчно читателите си?

  2. Здравейте Петя!

    Искрено благодарим за коментара Ви! шмате пълно право – бързаме и с това допускаме грешки. Не е оправдание, по-скоро човешко обяснение … Ще се стараем повече в бъдеще! Взeмаме под вниманиe критиката – отново благодарим за нея!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.