За българските IAB стандарти

Както знаете, IAB Българиiab-bulgariaя е учредена на 2009г. чрез обединение на част от водещите Интернет медии в страната, сред чиито 12 пълноправни членове сме ние – ABC Design. 🙂

Един от основните предмети на дейността на сдружението е да създава и утвърждава критерии за единна измеримост на интерактивната реклама и професионални и етични стандарти.

При създаването на интерактивен маркетинг и реклама ние, ABC Design, взимаме предвид стандартите, при нужда сверяваме и се стараем винаги да се придържате към тях (да кажем, ако става дума за разработка на банери, освен ако няма специфични изисквания от конкретната медиа или ад-платформа).

Днес решихме да посветим на стандартите и един блог пост, за да са на една ръка разстояние и за нас, като екип, и за удобство на клиентите ни.

Паралелно, има приети стандарти с цел да уеднаквят терминологията и изискванията между всички нива в уеб рекламата в България:

 

Ако искате да говорим за това как може да се подобри онлайн присъствието на компанията ви, потърсете ни на www.abcbg.com

Вижте още: видео за онлайн микса през 2014-та и 100 съвета за успешно онлайн присъствие

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.