Добавяне куриер и автоматично генериране на товарителници – какво можем ?

Добавяне куриер и автоматично генериране на товарителници - какво можем ?

Знаем, че новите тенденции в онлайн търговията често са продиктувани от предпочитанията на потребителите. Ето защо ние не спираме да се учим и разрастваме – новите дейности градят опита ни вече повече от 23 години!

За нас беше удоволствие и предизвикателство когато получихме задание от нашия клиент и приятел аптека Витания да интегрираме нова функционалност в сайта им – добавяне куриер и автоматично генериране на товарителници на куриери.

Какво направихме?

Добавихме възможност за доставка с куриер Speedy и интегрирахме електронен магазин Vitania.bg с REST API системите на Speedy и Econt за автоматично генериране на товарителници към куриер при постъпила поръчка. В условия на пандемия потребителите все по-често избират да осъществят поръчките си онлайн, при възможност за доставка до личен адрес. И тъй като фермацевтичната индустрия е на фокус в момента, то интересът към доставка на този тип продукти определено е значителен.

Потребителите на онлайн аптека Витания вече трябва да попълнят кратки полета “лични данни” след което директно им даваме възможност да изберат как желаят да бъде доставена пратката:

  • Куриер на Спиди до адрес
  • До физически обект
  • До офис на Еконт
  • До офис на Спиди

Алтернативата за онлайн потребителите

Що се отнася до българския пазар, съществува нужда от локализиране на потребителските предпочитания чрез интеграция на куриери в чекаута на онлайн магазините. Потребителите не се задоволяват само с един куриер, т.е. ако търговецът работи само с един куриер, то това определено е предпоставка да изгуби клиенти. Затова е необходимо онлайн търговците (а и не само) да поставят определени алтернативи за доставка пред потребителите – така повишават интереса им и ги “печелят” като утвърдени клиенти

А ако имате нужда от подобен тип дейност за Вашия онлайн бизнес – не се колебайте и се свържете с екипа ни! Ние ще бъдем полезни при изработката на онлайн магазин и при развиването на допълнителни функционалности за него. Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас!


Разгледайте и други наши проекти в Портфолиото ни.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.